header transparent

Uitbreiding Bronovo Ziekenhuis

Begin 2014 heeft DBR opdracht ontvangen voor het leveren, monteren en installeren van het 550kVA aggregaat, als gevolg van de uitbreiding van het Bronovo ziekenhuis. Volgens planning is de FAT bij DBR in Sliedrecht, de installatie op locatie alsook de inbedrijfstelling inmiddels naar volle tevredenheid afgerond.

Zonder onderbreking voor de gebruikers schakelt het aggregaat weer af als het net weer stabiel is.

 

Bronovo

Botlekbrug

De nieuwe Botlekbrug wordt 1.200 meter lang en is aanzienlijk groter en breder dan de huidige. De brug wordt breder, zodat het scheepvaartverkeer van beide kanten tegelijk onder de brug door kan varen. Een brugdek heeft de oppervlakte van een voetbalveld. Met zes betonnen heftorens van 64 meter wordt hij ook hoger, waardoor de brug minder vaak open hoeft. De nieuwe Botlekbrug wordt zelfs de hoogste hefbrug van Europa.

 

4 x SDMO D700 Botlekbrug botlek2

Register to read more...

Bedienpaneel APM802 vervult al uw wensen

Bestemd voor het beheer van de energiecentrale.
SDMO staat bekend als een van de belangrijkste ontwerpers en fabrikanten ter wereld van stroomaggregaten.
SDMO/DBR ontwerpt, fabriceert en verkoopt stroomaggregaten van 1 kW tot 3000 kW en beantwoord aan alle vermogensbehoeften voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dankzij de expertise van de engineeringafdeling om een oplossing te bieden voor de meest specifieke vragen, levert SDMO/DBR eveneens energiecentrales die geheel "op maat" zijn gemaakt.

apm802

Register to read more...